ДАНИЕЛА ЃУРОВСКА

daniela.gurovska@pelister-tsholding.mk

месец/ година на раѓање 05/2004
живее во Битола
висина 156 cm
тежина 40 kg
avg. брзина на кугла 000 km/h
користи рака десна
почеток со куглање 9/2018
прва регистрација Пелистер Т&С Холдинг
05/2019
личен рекорд 000
рекорд во чистење 000
признанија