ТАЊА СТОЈЧЕВСКА

tanja.stojcevska@pelister-tsholding.mk

месец/ година на раѓање 07/1983
живее во Битола
висина 180 cm
тежина 72 kg
avg. брзина на кугла 000 km/h
користи рака десна
почеток со куглање 3/2019
прва регистрација Пелистер Т&С Холдинг
05/2019
личен рекорд 000
рекорд во чистење 000
признанија