МИХАЕЛА РИСТЕВСКА

mihaela.ristevska@pelister-tsholding.mk

месец/ година на раѓање 06/2004
живее во Битола
висина 160 cm
тежина 55 kg
avg. брзина на кугла 000 km/h
користи рака десна
почеток со куглање 9/2018
прва регистрација Пелистер Т&С Холдинг
05/2019
личен рекорд 456 (31.08.2019), Мусандра
рекорд во чистење 000
признанија