ТОНИ ГАШОВСКИ

Тони Гашовски е битолски бизнисмен со втемелена скандинавска бизнис култура, визионер кој го препозна проектот за силен европски женски кугларски клуб од Битола, кој го поддржа финансиски и логистички и кој стои цврсто зад идејата да успееме во амбициозно поставената цел.