Активности

Прва победа на меѓународен натпревар во Крагуевац

Победивме 6:2 против сениорската екипа на женскиот клуб “Пак Промет” од Крагуевац. Изигравме добро, можевме и подобро, но сме презадоволни. Личен рекорд, Михаела Петковска со 510, и Стефи 508, најдобра во нашата екипа Андреа со 528.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *