Активности

Меморијален турнир во Ковачица, втор меѓународен настап

Овој голем меморијален меѓународен турнир беше многу значаен за нашите девојки. Најпрво тие за прв пат играа со конкуренти врсници но во исклучиелна конкуренција, пред се натпреварувачи од Србија кои веќе имаат медали од најголемите светски првенства.

Нашите девојки одиграа одлично, Ивана Трајковска влезе во финалето.

налето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *