Активности

Тамара Талевска, најдобар млад спортист на Битола

Како државен првак за 2019 година, носител на стипендија за надежни спортисти од АМС за 2019 година со право, Тамара беше наградена од Сојузот на спортови на Битола.

Честитки Тамара!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *