Активности

Не беше довболно по втор пат да победиме

Не успеавме и по втор пат да ја победиме исклучително квалитетната и искусна екипа на ГТЦ. Во есенскиот дел победивме со 5:3, а во пролетниот загубивме 2:6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *