Активности

Давид против Голијат

Иако делуваше минијатурно покрај својот ривал, нашиот капитен Емилија Переска успеа да го земе единствениот поен за нашата екипа против Љ.Митиќ. Загубивме 7:1 против Вардар кој 6 години со ред е во врвот на машкото куглање. Радува фактот што имаме 4 добри резултати и формата на екупата оди во нагорна линија

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *