Активности

Посета на кугланата во Падина, Белград, Нови Сад

Клубот ја искористи оваа прилика да ги запознаат девојките најзначајните знаметисти за времето кое ни беше на располагање. Бевме и во Белград и во Нови Сад а куглавме и во Падина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *