Активности

Србија, Ковачица, прв меѓународен пријателски натпревар

Иако пријателски натпревар, секогаш се игра за победа. Ние овој пат изигравме нерешено 4:4. Поените ги зедоа Андреа и Ивана, а само за 1 чун бевме подобри од домашната екипа.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *