Активности

Седмо коло против Макпетрол

Да се игра против Макпетрол кој е 20 години шампион на Македонија е голема чест. Одигравме во рамките на очекувањата но тука падна и првата 500-тка на Андреа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *