Активности

Андреа Вељаноска – наградена по повод 4-ти Ноември

Лично, Градоначалникот на Општина Битола, Наташа Петровска поради исклучителните резултати на државно ниво ја награди нашата најдобра кугларка со вредно признание на свеченоста по повод 4-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *