Активности

Градско првенство 2019

Градското првенство е посебен празник за битолското куглање. Секогаш се организира по повод 4-ти Ноември. Нашите девојки не можат да играат на тешката битолска куглана но одлично се снајдоа и извадоа приближни резултати со машките. Наградите ги врачи лично Градоначалникот на Општина Битола, Наташа Петровска. Честитки Андреа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *