Активности

Објавен распоредот за МКЛ 2019/20

Распоред во МКЛ 2019/20 за Пелистер ТС Холдинг
Коло Домаќин Гостин Дата Место

1

Пелистер ТС Холдинг Вардар 2014 14.09.2019 Скопје
2 18 Август 2016 Пелистер ТС Холдинг 21.09.2019 Скопје
3 Пелистер ТС Холдинг ЖКК ГТЦ Мусандра 28.09.2019 Скопје
4 Пелистер ТС Холдинг ГТЦ Мусандра 12.10.2019 Скопје
5 Имеријал Тобако ТКС Пелистер ТС Холдинг 19.10.2019 Скопје
6 Пелистер ТС Холдинг Пелистер 1982 26.10.2019 Скопје
7 Макпетрол Пелистер ТС Холдинг 09.11.2019 Скопје
8 Вардар 2014 Пелистер ТС Холдинг 25.01.2020 Скопје
9 Пелистер ТС Холдинг 18 Август 2016 01.02.2020 Скопје
10 ЖКК ГТЦ Мусандра Пелистер ТС Холдинг 08.02.2020 Скопје
11 ГТЦ Мусандра Пелистер ТС Холдинг 15.02.2020 Скопје
12 Пелистер ТС Холдинг Имеријал Тобако ТКС 22.02.2020 Скопје
13 Пелистер 1982 Пелистер ТС Холдинг 29.02.2020 Скопје
14 Пелистер ТС Холдинг Макпетрол 14.03.2020 Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *