Активности

BOWL ON – прво специјализирано кугларско списание во Европа

Амбициозно, но за време на Корона вирусот, нашиот клуб се реши за една уникатна идеја и успеа да го издаде првиот број од сопственото списание BOWL ON, кое го издава самиот клуб. Се работи за списание кои го третира професионалното куглање во Европа и се издава на 2 странски јазици, англиски и српски.

 

Линк до списанието: https://pelister-tsholding.mk/?page_id=518

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *