Активности

8 Мартовски турнир по втор пат гости

И првата 2019 и оваа 2020 година, нашиот клуб беше гостин на скопските кугларки кои го организираат овој турнирпо повод празникот 8 Март. Оваа година ние бевме со 18 кугларки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *