Активности

Тренерот, Игор Михајловски со значајно признание

Игор Михајловски, нашиот тренер се стекна со значајно признание од страна на Сојузот на спортови на Битола. Честитки!

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *