ПОСТОВИ

ЈОВАНА ГРОЗДЕВСКА, ГРАДСКИ ПРВАК ЗА 2018 ГОДИНА

Убав повод и уште поубав мотив за славје во Битола. Финалето на кадетското првенство до 14 години. гости, видни личности од политичкиот, бизнис, спортскиот, културниот живот на градот. Во однос на играта на кугларите драматично до последна кугла и во женското финале и во машкото. Се случија прилично големи изненадувања и се прикажа убава на …

ТАМАРА ТАЛЕВСКА, ДРЖАВЕН КАДЕТСКИ ПРВАК ЗА 2019 ГОДИНА

Нашите кугларки ги освоија медалите на кадетското првенство U 18 кое се одржа на 18 и 25 мај во Битола и Скопје. Првак на С.Македонија за 2019 во кадетска конкуренција е Тамара Талевска со освоени вкупно 894 кегли. Втора беше Стефанија Алексовска со 880 кегли додека со 848 кегли Емилија Переска успеа да стигни до …

КОНТАКТ

Сите потребни информации околу клубот и тренинзите можете слободно да ги добиете на следниве контакти. Вмрежувања со нови клубови од Балканот и Европа, проектни активности преку Erasmus+, клубот е отворен за соработка.

PelisterTSHolding

pelister_tsholding

+389 78 313 512

trener@pelister-tsholding.mk